tuintrap tuintrappen bloktreden trap
Vraag een vrijblijvende offerte

Een tuintrap in bloktreden

Een hoogteverschil in een tuin hoeft geen nadeel te betekenen. Men kan er net gebruik van maken om de tuin extra cachet te geven, bijvoorbeeld door het niveauverschil op te vangen met een keerwand of met een palissade. Daarnaast kan men ervoor kiezen om de tuin uit te rusten met een mooie tuintrap. Bij E.L.S. Garden presenteren we hiertoe een waaier aan mogelijkheden in de vorm van bloktreden. Deze bieden verschillende voordelen en zijn bovendien in meerdere varianten te verkrijgen. Een tuintrap van E.L.S. Garden betekent ongetwijfeld een meerwaarde voor elke tuin!

Een tuintrap van E.L.S. Garden betekent ongetwijfeld een meerwaarde voor elke tuin!

Tips voor een mooie en praktische tuintrap

Het spreekt voor zich dat tuintrappen vooral praktisch moeten zijn. Daarom raden wij bloktreden aan om een trap te creëren. Deze bestaan in grote maten en creëren op die manier een draagvlak dat voldoende groot is om comfortabel op te lopen. Een tuintrap die er mooi uitziet maar die té kleine treden heeft, zal immers al snel voor gevaarlijke taferelen zorgen. Overigens vindt u bij ons bloktreden in verschillende granietsoorten en heeft u de keuze uit diverse afwerkingen, zoals bijvoorbeeld anti-slip.

Indien u kiest voor een natuursteen tuintrap van E.L.S. Garden is het daarenboven geen enkel probleem om ook de terrastegels, zwembadboord, … af te stemmen op de trap of omgekeerd. U bent bij ons immers aan het juiste adres voor maatwerk in natuursteen!

 

Bloktreden voor een tuintrap of een andere toepassing

De bloktreden van E.L.S. Garden openen een wereld van creatieve mogelijkheden. Zo kan u ze gebruiken om een tuintrap te maken, maar vinden ze ook hun toepassing als afboording van bijvoorbeeld een terras, een zwembad, een vijver of zelfs een perceel.

Naast deze bloktreden beschikken wij eveneens over een assortiment boordstenen die specifiek als afboording gebruikt kunnen worden. Over dit aanbod vindt u meer op de productpagina over boordstenen. Maar ook indien u de bloktreden als tuintrap gebruikt heeft u verschillende mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een trap als lijnelement over de ganse tuin? Wilt u graag zo’n blikvanger creëren, aarzel dan niet om ons om advies te vragen. Zaakvoerster Els is immers een gediplomeerd tuinarchitecte en kan u dus zeker en vast helpen bij uw tuinproject!
Bloktreden voor een tuintrap of een andere toepassing.

Een tuintrap in harmonie met de omgeving

Een prachtige tuintrap is de ideale manier om een hoogteverschil in een tuin op te lossen. Door te kiezen voor een tuintrap in natuursteen maakt u bovendien een keuze die perfect in harmonie is met het natuurlijke karakter van de omgeving. En misschien wenst u wel een terras of zwembadboord in hetzelfde materiaal aan te leggen? Ook dat is geen enkel probleem bij E.L.S. Garden! Zowel voor tuintrappen als voor diverse andere tuinmaterialen bent u bij ons immers aan het goede adres. In onze webshop ontdekt u alvast meer over ons aanbod en de prijzen, en voor verdere inlichtingen kan u ook altijd contact met ons opnemen.