bestrating soorten bestrating bestrating tuin natuursteen bestrating
Vraag een vrijblijvende offerte

Een tuin afwerken met bestrating

Een terras om op warme dagen heerlijk te ontspannen, een schaduwhoekje waar men rustig een boek kan lezen, een zwembad met prachtige omranding om ’s zomers nóg meer van de tuin te genieten, gezellige tuinpaadjes en meer praktische verhardingen zoals een oprit, en ga zo maar verder: de bestrating rondom een huis draagt ongetwijfeld bij tot het comfort van de bewoners én tot de algemene sfeer van een woning. Bent u als professional op zoek naar kwalitatieve bestratingsmaterialen voor uw projecten, dan bent u aan het juiste adres bij E.L.S. Garden in Laakdal.

Indien u op zoek bent naar bestrating voor de tuin, dan heeft u keuze te over bij E.L.S. Garden. Ons assortiment bevat onder andere klinkers, tuin- en terrastegels, zwembadtegels en stapstenen.

Verschillende soorten bestrating

Indien u op zoek bent naar bestrating voor de tuin, dan heeft u keuze te over bij E.L.S. Garden. Ons assortiment bevat onder andere klinkers, tuin- en terrastegels, zwembadtegels en stapstenen. Neem zeker een kijkje op de specifieke productpagina’s om meer te ontdekken over deze soorten bestrating! Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor grind en bijhorende stabilisatiematten. Deze matten zorgen ervoor dat het grind stevig blijft liggen en dus beter berijdbaar is met bijvoorbeeld de fiets of de auto.

Deze bestrating is ook praktischer dan wanneer men grind combineert met een worteldoek. De stabilisatiematten bestaan namelijk uit roosters die toelaten dat vuil naar de ondergrond zakt, terwijl dit bij een worteldoek op het doek blijft liggen en sneller onkruid zal veroorzaken.

Natuursteen bestrating op maat

Wie graag unieke bestrating wil gebruiken in zijn tuin, die maakt sowieso een goede keuze met natuursteen. Dit materiaal wordt immers op volledig natuurlijke wijze gevormd waardoor geen enkel eindproduct er hetzelfde uitziet. Bij E.L.S. Garden gaan we er prat op om enkel natuursteen te verkopen van de hoogste kwaliteit. Deze wordt veelal geïmporteerd uit China, waar we zelf natuursteengroeves bezoeken en zo de materialen uitkiezen waarmee we willen werken. Wij zijn daarenboven ook gespecialiseerd in maatwerk in natuursteen. U wil een terras aanleggen in hetzelfde materiaal als de rand van het zwembad? Of u wil nog een bijpassende trap in natuursteen? Geen probleem, wij maken alle natuursteen bestrating volledig volgens uw plan of dat van uw klanten!

Bij de afwerking van een huis vormt de bestrating als het ware de kers op de taart.

Bestrating voor een oprit, terras, …

Bij de afwerking van een huis vormt de bestrating als het ware de kers op de taart. Afhankelijk van de bestrating die men kiest bepaalt men immers mee de uitstraling van de tuin en dus ook van de woning. Een oprit in gebakken klinkers? Zwembadtegels in natuursteen? Of misschien een grindpad of een weggetje van stapstenen in het gras? Bij E.L.S. Garden uit Laakdal vindt u allerlei soorten bestrating om een tuin tot in de details af te werken. Wenst u meer te ontdekken over ons assortiment, aarzel dan niet om ons te contacteren of om een kijkje te nemen in onze webshop. Hier vindt u een groot deel van onze tuinmaterialen online!