tuinmaterialen Tuinmaterialen els tuinmaterialen groothandel Ivo Meynen
Vraag een vrijblijvende offerte

Wie is E.L.S. Tuinmaterialen?

In Laakdal vindt u E.L.S. Garden, ook gekend als E.L.S. Tuinmaterialen. Deze groothandel werd opgestart in 2014, maar beschikt over ervaring die veel verder teruggaat. In wat volgt maken we u wegwijs in de geschiedenis van E.L.S. Tuinmaterialen en vertellen we u ook alvast wat meer over ons uitgebreide assortiment. Heeft u nog verdere vragen over onze zaak of over ons aanbod? Dan kan u ook steeds contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

De geschiedenis van E.L.S. Tuinmaterialen

De essentie van E.L.S. Tuinmaterialen wordt gevormd door zaakvoerster Els en haar vader Ivo Meynen. Het begon allemaal in '78, wanneer Ivo startte met een eenmanszaak in tuinaanleg te Balen - Olmen. Door gebrek aan voldoende keuze van tuinverharding en -decoratie ging Ivo tijdens zijn vakanties op zoek naar steengroeven doorheen heel Frankrijk. Zijn zaak groeide geleidelijk aan uit tot een BVBA waar niet zozeer tuinaanleg als wel de verkoop van tuinmaterialen centraal kwam te staan, en samen met zijn gezin vestigde hij zich in Meerhout. Eens hier gevestigd zocht Ivo meer en meer natuursteen en andere tuinmaterialen buiten Europa, waarbij de grootste import vooral uit China en India kwam. Gaandeweg stapte dochter Els, die ook een diploma als tuinarchitecte op zak heeft, mee in de zaak. In 2008 werd deze overgenomen door Els en twee vennoten. In 2014 stapten Els en Ivo echter uit deze zaak en begonnen zij E.L.S. Garden te Laakdal. Binnen deze nieuwe onderneming hebben ze zich volledig toegespitst op de verkoop van exclusieve en kwalitatieve tuinmaterialen voor de kwaliteitsbewuste particulieren en professionelen in binnen- en buitenland.
Ook Gert Geerinckx, Els' echtgenoot, vervoegde zich in de huidige zaak. Na zijn opleiding tot tuinaannemer was hij gedurende enige tijd werknemer in de tuinaanlegzaak van Ivo. Later zorgde hij voor het laden en lossen, tot leveren van de vele tuinconstructiematerialen.

v.l.n.r. Gert, Ivo en Els
v.l.n.r. Gert, Ivo en Els

E.L.S. Tuinmaterialen: kwaliteit en exclusiviteit

Onze jarenlange ervaring in de tuinsector zorgt ervoor dat wij de noden en moeilijkheden in de sector kennen en door de evolutie ook van verschillende markten thuis zijn. Advies over tuinaanleg, het onderhoud van tuinen, de mogelijkheden op vlak van tuinmaterialen, en ga zo maar door: wij staan steeds voor u klaar met deskundige raad op maat van uw project. Wat ons aanbod tuinmaterialen betreft gaan wij steeds op zoek naar exclusieve producten van de beste kwaliteit. Om dit te realiseren trekken we regelmatig naar het buitenland, waar we nog steeds zelf steengroeven bezoeken om meer te ontdekken over de kwaliteit van hun materialen en hoe we met hun eigenschappen en een goede samenwerking, voldoende kwaliteit en nieuwigheden voor onze markt kunnen scheppen. Bij E.L.S. Tuinmaterialen vindt u dan ook tal van verschillende producten, gaande van bestrating en tuinschermen tot maatwerk in natuursteen. Els en Ivo Meynen zijn de ideale partners om uw tuinideeën om te zetten in realiteit!

 

Wilt u meer weten over E.L.S. Tuinmaterialen?
 

Zoals u kan zien gaan de wortels van E.L.S. Tuinmaterialen een heel eind terug in de tijd. Wat begon als een eenmanszaak in tuinaanleg groeide uit tot een groothandel en kleinhandel waar de verkoop van kwaliteitsvolle tuinmaterialen centraal staat. Exclusiviteit en kwaliteit vormen steevast de rode draad doorheen ons gamma! Wilt u graag meer weten over ons assortiment, surf dan zeker even rond op deze website. U kan bovendien ook terecht in onze webshop waar u de tuinmaterialen online kan bekijken en bestellen. Uiteraard kan u ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen te stellen of om een afspraak te maken. Dit kan op info@els-garden.be of via 013/29.29.43.