terrastegels tuin- en terrastegels terrastegels in natuursteen tegels
Vraag een vrijblijvende offerte

Tuin- en terrastegels

Een tuin of terras biedt de ideale mogelijkheid om te genieten van de natuur, om vrienden uit te nodigen voor een feestje, of om heerlijk te ontspannen op zonnige dagen. Het vinden van de juiste tuin- en terrastegels is echter niet zo vanzelfsprekend. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en moeten tegelijk ook voldoen aan een aantal belangrijke vereisten. Daarom is er E.L.S. Garden: als groot- en kleihandel bieden wij een uitgebreid gamma aan tuin- en terrastegels en staan we u graag bij met deskundig advies. Bij ons vindt u gegarandeerd de juiste tegels om van elke tuin of terras een prachtige plaats te maken!

Diverse soorten tuin- en terrastegels

Van kleine tot grote formaten, vierkant of rechthoekig, in natuursteen of keramiek: er zijn heel wat verschillende soorten tuin- en terrastegels te verkrijgen. Het meest populair zijn de tuin- en terrastegels in natuursteen zoals basalt, blauwsteen en graniet. Bij E.L.S. Garden worden veel van deze natuursteen tegels geïmporteerd uit China. Alvorens we een keuze maken gaan we altijd ter plaatse de producten bekijken, zodat we onze klanten de garantie kunnen geven op een optimale kwaliteit.

 

Aandachtspunten bij het kopen van tuin- en terrastegels

Uiteraard speelt esthetiek een belangrijke rol bij het kiezen van tuin- en terrastegels, maar er zijn nog een aantal andere zaken waarmee men rekening moet houden. Zo is er bijvoorbeeld het onderhoud.

Het vinden van de juiste tuin- en terrastegels is echter niet zo vanzelfsprekend.
Tuin- en terrastegels worden aan allerlei weersinvloeden blootgesteld en kunnen hierdoor snel vervuild raken. Sommige materialen zullen echter minder onderhoud vereisen dan andere. Voorts kan ook de slipvastheid van tuin- en terrastegels een bepalende factor zijn bij het maken van een keuze. Hier speelt vooral de afwerking mee. Aarzel niet om ons verdere informatie te vragen hieromtrent! Tot slot nog een tip over het kopen van terrastegels. Gaat u een volledig terras aanleggen, bestel dan iets meer tegels dan u nodig heeft. Indien u achteraf nog tegels moet bij bestellen kan het immers gebeuren dat deze een iets andere kleur hebben. Om kleurverschillen te vermijden bestelt u dus best wat extra tegels. Een bijkomende tip is om bij de plaatsing de tegels goed te mengen, om zo een mooie schakering van kleuren te krijgen.
Voor specifieke informatie over onze tuin- en terrastegels of over onze andere tuinmaterialen, kan u ons ook contacteren via telefoon of e-mail!

Tuin- en terrastegels te koop bij E.L.S. Garden

Om de juiste tuin- of terrastegels te vinden moet men met verschillende zaken rekening houden. Wilt u zich tijdens uw zoektocht laten bijstaan door een expert, dan kan u altijd vertrouwen op E.L.S. Garden uit Laakdal (provincie Antwerpen). Bent u misschien specifiek op zoek naar tuintegels om een zwembad af te boorden? Of wilt u staptegels kopen om een uniek legpad te creëren in een tuin? Neem dan zeker ook een kijkje op de pagina’s “Zwembadtegels” of “Stapstenen”. 

Voor specifieke informatie over onze tuin- en terrastegels of over onze andere tuinmaterialen, kan u ons ook contacteren via telefoon of e-mail!