zwembadtegels tegels natuursteen tegels zwembad
Vraag een vrijblijvende offerte

Een zwembad afwerken met zwembadtegels

Op warme dagen zorgt een zwembad in de tuin gegarandeerd voor uren zwemplezier. Alvorens men hiervan kan genieten is het echter belangrijk om een aantal keuzes te maken op vlak van de afwerking. De juiste boordstenen zullen er namelijk voor zorgen dat het zwembad zowel praktisch als esthetisch aan iemands wensen beantwoordt. Bij E.L.S. Garden vindt u als aannemer of particulier verschillende soorten zwembadtegels die zich perfect lenen voor het creëren van randen en boorden rond zwembaden. Bovendien kunnen deze zwembadtegels ook gebruikt worden als afboording voor vijvers. Welke soorten tegels u bij ons allemaal vindt, dat ontdekt u in onderstaande tekst!

Zwembadtegels in natuursteen, ook voor een vijver

Bij E.L.S. Garden bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve zwembadtegels in natuursteen, meer bepaald in graniet en blauwsteen, waarbij men kan kiezen voor een gebrande of gezoete afwerking. Indien men op zoek is naar tegels voor rond een zwembad raden wij echter vooral de gebrande zwembadtegels aan. Deze zijn iets ruwer van oppervlak en dus ook slipvaster, wat zeker belangrijk is voor spelende kinderen die rond het zwembad lopen. Voorts mag de neus van de tegels niet te hoekig of scherp zijn.

Bij E.L.S. Garden bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve zwembadtegels in natuursteen, meer bepaald in graniet en blauwsteen, waarbij men kan kiezen voor een gebrande of gezoete afwerking.

Daarom vindt u bij E.L.S. Garden onder andere zwembadtegels voorzien van een afgeronde en overstekende neus. Dit maakt dat ze ook perfect gebruikt kunnen worden om vijvers af te boorden. De folie kan immers mooi achter de overstekende neus gedrapeerd worden, zodat de vijver tot aan de rand gevuld kan worden zonder dat de folie zichtbaar is. Daarnaast hebben wij ook zwembadtegels met een rechte, overstekende neus voor het creëren van een strakkere rand zónder scherpe kantjes te verkrijgen. Of wat dacht u van een muurafdekking of een strakke boordsteen om randen mee af te werken?

 

Combineer zwembadtegels met de rest van de bestrating

De randafwerking van een zwembad bepaalt ongetwijfeld mee de uitstraling van een tuin. Om het plaatje helemaal compleet te maken kan men de zwembadtegels ook afstemmen op de rest van de bestrating in de tuin. Een terras in hetzelfde materiaal als de zwembadrand? Trapjes of tuinpaden die een harmonieus geheel vormen met de tegels rond het zwembad? Of misschien net iets helemaal anders om het geheel wat te breken? Dankzij het uitgebreide gamma aan tuin- en zwembadtegels van E.L.S. Garden kan het allemaal. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in maatwerk in natuursteen. Heeft u dus speciale wensen voor de aanleg van een tuin, aarzel dan niet om ons hiervan op de hoogte te brengen!

 

Ontdek ons uitgebreide aanbod zwembadtegels

De juiste randafwerking zorgt ervoor dat een zwembad perfect geïntegreerd wordt in de tuin. De natuursteen zwembadtegels van E.L.S. Garden zijn hiervoor een ideale keuze. Ze zorgen voor een tijdloze klasse en zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en afwerkingen. Daarenboven kan u deze tegels niet enkel gebruiken rond het zwembad: ze zijn ook geschikt als afboording voor vijvers. De mogelijkheden zijn legio! Wilt u meer ontdekken over ons aanbod of heeft u vragen over bijvoorbeeld de prijs van onze zwembadtegels, contacteer ons dan op het nummer 013/29.29.43 of via e-mail op info@els-garden.be. Ook in onze webshop kan u dit materiaal terugvinden!