stapstenen stapstenen leggen japanse stapstenen stapsteen
Vraag een vrijblijvende offerte

Stapstenen voor de tuin

Bij E.L.S. Garden in Laakdal, in de provincie Antwerpen, vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten bestrating. Naast de vaak gebruikte klinkers, tuintegels en terrastegels maken ook stapstenen deel uit van dit aanbod. Deze stapstenen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, vormen en maten en kunnen op evenveel manieren gebruikt worden. Dicht bij elkaar als tuinpad, verder van mekaar als echte stapstenen, in het gras of in een vijver: de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos! Bent u als aannemer op zoek naar prachtige stapstenen om een tuin net dat tikkeltje extra te geven, dan bent u hier aan het goede adres.

Het gamma stapstenen van E.L.S. Garden biedt voor ieder wat wils.

Welke stapstenen verkiest u?

Het gamma stapstenen van E.L.S. Garden biedt voor ieder wat wils. Zo zijn de flagstones (ook wel Japanse stapstenen genoemd) zeker en vast iets voor personen die houden van een natuurlijke en unieke look. Deze stapstenen worden namelijk natuurlijk gevormd waardoor geen enkele steen gelijk is. Daarnaast zijn er ook de gekapte stapstenen. Deze bestaan meestal uit graniet of blauwsteen, maar hebben uiteraard niet hetzelfde natuurlijke karakter als de flagstones. Geeft men de voorkeur aan een strakker geheel, dan zijn er ook tegels of boordstenen die gebruikt kunnen worden als stapsteen. De boordstenen worden dan plat geplaatst en hebben allemaal min of meer hetzelfde uiterlijk, net zoals tegels. Kom gerust eens langs bij E.L.S. Garden en ontdek meer over dit gevarieerde assortiment!

De eindeloze mogelijkheden van stapstenen

Het leggen van stapstenen zorgt ervoor dat een tuin een persoonlijke toets krijgt. Men kiest helemaal zelf waar de stenen terechtkomen en hoe men deze wilt plaatsen. Zo vormen stapstenen bijvoorbeeld de ideale oplossing om een uniek tuinpad aan te leggen doorheen een gazon, maar kunnen ze ook perfect tussen planten of in zand gelegd worden. Op een grindpad zorgen stapstenen er dan weer voor dat het pad makkelijk kan worden bewandeld. Ten slotte maakt men ook in vijvers dankbaar gebruik van stapstenen voor het creëren van een natuurlijke en speelse uitstraling.

Stapstenen en andere tuinmaterialen

Voor een meer nonchalante en natuurlijke uitstraling, om een strakke en moderne look te creëren, als tuinpad, in een vijver of gewoon als decoratie: stapstenen kunnen op oneindig veel manieren gebruikt worden. Wilt u graag stapstenen leggen, maar weet u niet goed waar te beginnen? Dan staat E.L.S. Garden altijd voor u klaar met deskundige raad. Dankzij onze jarenlange ervaring omtrent tuinmaterialen en tuinaanleg hebben wij op al uw vragen een gepast antwoord. Kom dus zeker eens langs bij E.L.S. Garden in Laakdal en ontdek ons aanbod aan stapstenen en andere tuinmaterialen!

Wilt u graag stapstenen leggen, maar weet u niet goed waar te beginnen? Dan staat E.L.S. Garden altijd voor u klaar met deskundige raad.