muurafdekking muurafdekkingen natuursteen muurafdekking natuursteen
Vraag een vrijblijvende offerte

Kwalitatieve muurafdekking

Bij vrijstaande muren gebruikt men vaak een muurafdekking om het metselwerk te beschermen. Deze muurafdekking wordt bovenop de muur geplaatst en voorkomt dat regenwater langs de muur afloopt of er insijpelt. Wanneer een muur gedurende langere tijd vochtig blijft kan dat immers verschillende problemen met zich meebrengen. Water dat uitzet wanneer het vriest en zo het metselwerk beschadigt, algen en mossen die na verloop van tijd op de muur groeien of voegwerk dat wordt weggespoeld: een muur bedekking met natuursteen kan dat voorkomen. Eveneens is maatwerk, namelijk een op maat aangepaste muurafdek in natuursteen, mogelijk. Bent u op zoek naar een leverancier met een kwalitatief aanbod aan muurafdekkingen, maak dan kennis met E.L.S. Garden uit Laakdal!

 

Een muurafdekking van E.L.S. Garden

E.L.S. Garden is gespecialiseerd in allerhande tuinmaterialen waaronder muurafdekkingen. Deze hebben niet alleen een praktische functie, maar vormen ook op esthetisch vlak een bijzondere afwerking voor muren. Ons assortiment bevat onder andere speciaal uitgeholde U-profielen die zeer handig zijn als een muur bijvoorbeeld nog bekleed moet worden. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een muurafdekking in natuursteen. Hiervoor gebruiken wij enkel natuursteen van de beste kwaliteit die door ons zelf zorgvuldig werd uitgekozen en gecontroleerd. Naast dit specifieke aanbod hebben wij bovendien ook nog andere materialen die dienst kunnen doen als muurafdekking. Wat dacht u bijvoorbeeld van een boordsteen als strakke afwerking?

 

Andere toepassingen van een muurafdekking

De toepassingen van onze muurafdekkingen gaan verder dan enkel het gebruik op muurtjes. U kan dit materiaal bijvoorbeeld ook perfect aanwenden als stijlvolle vijveropstand of als randafwerking van een zwembad. Ook in deze situaties speelt de muurafdekking zowel een beschermende als een esthetische rol. Uiteraard vindt u bij ons ook specifieke materialen om een vijver of zwembad af te werken; u leest er meer over op de pagina “Zwembadtegels”. Of misschien heeft u wel interesse in ons maatwerk in natuursteen? In dat geval verwijzen we u graag door naar de desbetreffende pagina.

 

Muurafdekking: functionaliteit en esthetiek hand in hand

Een goede muurafdekking beschermt een muur tegen regenwater en zorgt ervoor dat hij minder vocht opneemt en dus sneller droogt. Op die manier worden beschadigingen en vervuiling van het metselwerk tegengegaan. Maar een muurafdekking heeft ook een esthetische functie: het kan een muur een nieuwe uitstraling geven of zelfs gebruikt worden als stijlvolle afwerking van een vijver of zwembad. Wenst u meer te ontdekken over de muurafdekkingen van E.L.S. Garden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!