natuursteen natuursteen bestellen natuursteen voor buiten natuursteen online
Vraag een vrijblijvende offerte

Maatwerk in natuursteen

Natuursteen is een prachtig product om buiten en binnen te gebruiken. Dit materiaal wordt volledig door de natuur gevormd waardoor elk stuk uniek is en ook een zeer natuurlijke uitstraling heeft. Bovendien kan men natuursteen helemaal op maat bewerken om het zo perfect te laten passen in een interieur of tuin. Zoekt u als aannemer een specialist in maatwerk in natuursteen? Dan zit u goed bij E.L.S. Garden in Laakdal. Wij gaan op zoek naar natuursteen van de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat alle maatwerk tot in de details perfect wordt gerealiseerd.

 

Maatwerk in natuursteen voor binnen en buiten

Bij E.L.S. Garden kan u terecht voor allerhande maatwerk in natuursteen. Binnenshuis wordt natuursteen bijvoorbeeld vaak gebruikt als tafelblad of keukentablet. Voor zulke zaken raden wij vooral graniet aan; een soort natuursteen die enorm sterk en duurzaam is. Daarnaast leveren wij ook maatwerk in natuursteen voor buiten. Dit gaat van tuin- en terrastegels tot zwembadtegels, tuintrappen, boordstenen, brievenbussen enzovoort. Wilt u maatwerk in natuursteen bestellen bij E.L.S. Garden, hou er dan rekening mee dat de gemiddelde levertijd minimum 12 weken inhoudt. Uiteraard kan u er steeds op rekenen dat de eindproducten van een uitstekende kwaliteit zijn en worden afgewerkt met vakkundig oog voor detail.

 

Maatwerk in natuursteen van de hoogste kwaliteit

Het grootste deel van alle natuursteen die we bij E.L.S. Garden verhandelen is maatwerk en wordt geïmporteerd uit China. Om er zeker van te zijn dat we onze klanten enkel de beste materialen aanbieden gaan we zelf in het buitenland op zoek naar steengroeves. Op die manier weten wij met zekerheid dat onze partners over de juiste, kwalitatieve machinerie beschikken en dat ze ook de nodige know-how hebben om maatwerk in natuursteen te vervaardigen. Daar komt bij dat het team van E.L.S. Garden terugblikt op tientallen jaren van ervaring in de sector. Zo leiden Ivo Meynen en zijn dochter Els alles in goede banen, of het nu gaat om tuinmaterialen of om maatwerk in natuursteen.

 

E.L.S. Garden, uw partner voor maatwerk in natuursteen

Bij E.L.S. Garden kan u natuursteen bestellen voor buiten en binnen. Wilt u meer weten over onze prijzen of heeft u vragen omtrent het gebruik van natuursteen? Geef ons dan gerust een seintje via e-mail (info@els-garden.be) of telefoon (013/29.29.43), of ontdek ons aanbod aan natuursteen online in de webshop. Naast maatwerk in natuursteen verkopen wij bovendien ook nog tal van andere tuinmaterialen en staan wij onze klanten steeds bij met professioneel advies. Lees er meer over op deze website, contacteer ons voor verdere inlichtingen of breng ons een bezoek! Onze handelzaak bevindt zich in Laakdal langs de snelweg E313 nabij het knooppunt met de E314 in Lummen, en is dus vlot te bereiken vanuit Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.