tuinmaterialen groothandel tuinmaterialen keerwanden ivo meynen
Vraag een vrijblijvende offerte

Groot- en kleinhandel in tuinmaterialen

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel en kleinhandel in tuinmaterialen? Dan zit u goed bij E.L.S. Garden uit Laakdal (provincie Antwerpen). Wij blikken terug op verschillende decennia aan ervaring en beschikken over de juiste know-how om u te helpen bij het vinden van de geschikte tuinmaterialen. Van tuintegels en andere bestrating tot keerwanden, tuinschermen en nog veel meer: ons ruime assortiment zorgt ervoor dat u sowieso de tuinmaterialen vindt waar u naar op zoek bent. Of heeft u misschien vragen over bepaalde producten? Ook dan staan we voor u klaar met professionele raad op maat.

Jarenlange ervaring in tuinmaterialen

E.L.S. Garden wordt geleid door Ivo Meynen, die al decennia lang actief is in de sector, en zijn dochter Els, die ook een diploma als tuinarchitecte op zak heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgedane kennis hebben we een neus ontwikkeld voor kwaliteitsvolle tuinmaterialen. Maar dat is niet alles: we gaan ook steevast op zoek naar exclusieve en unieke producten die een echte meerwaarde betekenen voor onze klanten. Zo importeren we veel uit het buitenland, waar we zelf op zoek gaan naar de beste materialen.

Bent u als aannemer op zoek naar een betrouwbare groothandel in tuinmaterialen? Dan zit u goed bij E.L.S. Garden uit Laakdal (provincie Antwerpen).
Wat betreft onze werkwijze gaan we steeds probleemoplossend te werk. Bij ons geen loos verkoopspraatje: we luisteren naar de wensen van de klant en gaan op zoek naar de tuinmaterialen die hier het beste bij aansluiten. Op vlak van prijs, duurzaamheid, plaatsing enzovoort bieden we een oplossing die bij u past.
Dankzij onze jarenlange ervaring en opgedane kennis hebben we een neus ontwikkeld voor kwaliteitsvolle tuinmaterialen.

Ons assortiment tuinmaterialen

Ons assortiment aan tuinmaterialen is enorm uitgebreid; in de rubriek “Tuinmaterialen” presenteren we u alvast een beknopt overzicht van een deel van dit aanbod. Zo vindt u bij ons verschillende soorten boordstenen die de perfecte oplossing vormen als afboording van gazons, bloemperken, tuinpaden enzovoort. Plat gelegd kunnen deze ook dienst doen als stapsteen, gevelplint of muurafdekking. Indien u specifiek op zoek bent naar muurafdekkingen bieden we hier uiteraard ook een apart gamma in.

Daarnaast bevat ons aanbod tuinmaterialen eveneens palissades en keerwanden om hoogteverschillen praktisch te overbruggen en kan u bij ons ook tuintrappen kopen in de vorm van bloktreden. Op de specifieke productpagina’s vertellen we u meer over elk materiaal, maar voor verdere info geeft u ons gerust een seintje via e-mail of telefoon!

 

Allerlei soorten kwaliteitsvolle tuinmaterialen

Bij E.L.S. Garden zit u goed voor een ruim aanbod aan verschillende soorten tuinmateriaal. Samen met hun team zoeken Els en Ivo Meynen steeds de geschikte tuinmaterialen uit die het best beantwoorden aan de noden van de klant. We geven altijd deskundig en eerlijk advies, want bij ons is het niet enkel de prijs die telt: kwaliteit en een goede service staan bovenaan! Bent u aannemer? U kan als aannemer met uw klanten langskomen in onze handelszaak, om hen zo een beter idee te geven van de tuinmaterialen waaruit zij kunnen kiezen. Bekijk ook zeker onze webshop voor professionelen om onze producten makkelijk online te bestellen!