tuinmaterialen groothandel tuinmaterialen natuursteen producten natuursteen
Vraag een vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor E.L.S.?

Een groothandel met een ruim aanbod aan diverse soorten tuinmaterialen: dat is de beknopte omschrijving van E.L.S. Garden in Laakdal (juist in de provincie Antwerpen, grenzend aan Vlaams-Brabant en Limburg). Maar naast ons uitgebreide assortiment hebben we nog heel wat andere troeven te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze continue zoektocht naar kwaliteit en innovatie, een probleemoplossende kijk op maat van de klant en eerlijk advies waarbij we zowel de voor- als de nadelen van een product blootleggen? Het zijn allemaal kenmerken die vast onderdeel uitmaken van de missie en visie van E.L.S. Garden.

Het aanbieden van een uitgebreid aanbod tuinmaterialen is niet ons enige doel: we willen onze klanten vooral kwaliteit leveren.

Een neus voor kwaliteit en innovatie

Het aanbieden van een uitgebreid aanbod tuinmaterialen is niet ons enige doel: we willen onze klanten vooral kwaliteit leveren. Bovendien vinden we het belangrijk om steeds op zoek te gaan naar innovatieve en exclusieve producten. Dit doen we door zelf naar het buitenland te trekken en verschillende producenten te bezoeken. Op die manier kunnen we kennismaken met hun manier van werken, de kwaliteit van hun producten en de know-how waarover zij beschikken. 

Het grootste deel van al onze natuursteen producten komt bijvoorbeeld uit China en India waar we samenwerken met verschillende door ons goedgekeurde steengroeves.

 

Probleemoplossend te werk gaan

Naar welke tuinmaterialen bent u op zoek? En in welke toepassing zullen deze gebruikt worden? We beginnen altijd met een verkennend gesprek waarbij we te weten komen wat een klant juist zoekt. In lijn hiervan zoeken we zelf uit welke tuinmaterialen het best gebruikt kunnen worden. Het doel dat we hierbij steevast voor ogen hebben is duurzaamheid; kwaliteit voor een lange tijd. We willen immers niet alleen vandaag tevreden klanten: we willen dat zij ook op langere termijn helemaal tevreden zijn met hun aangekochte materialen!

Eerlijk advies op maat

Een derde troef is dat we bij E.L.S. Garden altijd eerlijk advies geven. Bij ons wordt u niet onderworpen aan een leeg verkooppraatje, integendeel. We luisteren naar onze klanten en gaan op zoek naar een oplossing die tot in de details voldoet aan hun wensen. De voor- en nadelen komen bij ons eerlijk aan bod, zodat klanten zelf over voldoende informatie beschikken om een juiste keuze te maken. Voor ons telt immers niet alleen de prijs, maar ook het vinden van de juiste tuinmaterialen voor de juiste toepassing.

Een groothandel met een ruim aanbod aan diverse soorten tuinmaterialen: dat is de beknopte omschrijving van E.L.S. Garden in Laakdal (juist in de provincie Antwerpen, grenzend aan Vlaams-Brabant en Limburg).

E.L.S. Garden helpt u de juiste keuzes te maken

Bent u als aannemer op zoek naar een groothandel in tuinmaterialen die uw vertrouwen waard is? Een groothandel die ook nog eens een zeer ruim assortiment aanbiedt? Dan zit u goed bij E.L.S. Garden. Niet alleen beschikken wij over jarenlange ervaring in de tuinsector (waarover u meer kan lezen op de pagina “Wie is E.L.S. Tuinmaterialen?”), ook staan wij onze klanten altijd bij met eerlijk en professioneel advies. Wij helpen u om een goede keuze te maken voor uw projecten! Het is tevens mogelijk om met uw klanten een bezoek te brengen aan onze zaak en samen ons gamma tuinmaterialen te bekijken.
Maar ook als particulier kan u rechtstreeks uw vragen tot ons richten of een bezoekje brengen aan onze zaak.
Bel of mail ons gerust om hier meer over te ontdekken!