tuinschermen moderne tuinschermen soorten tuinschermen tuinmaterialen
Vraag een vrijblijvende offerte

Moderne tuinschermen

De tuin vormt steeds meer een plaats waar men tot rust komt; het is een groene omgeving die een meerwaarde vormt voor een woning. Voldoende privacy is hier een echte must. Daarom bestaan er verschillende soorten tuinschermen die men zowel kan gebruiken voor functionele als voor decoratieve doeleinden. Bij E.L.S. Garden kan men terecht voor een gamma aan kwalitatieve en moderne tuinschermen die in elke tuin geïntegreerd kunnen worden. Tevens staan wij onze klanten altijd bij met advies op maat en gaan we, indien gewenst, samen op zoek naar de gepaste tuinmaterialen voor hun project.

Een ander onderdeel van ons assortiment tuinschermen bestaat uit heidematten, ook wel gekend als ericamatten.

Natuurlijk ogende tuinschermen

Veel mensen verkiezen tuinschermen met een natuurlijke uitstraling, omdat deze perfect aansluiten bij het groene karakter van hun tuin. E.L.S. Garden biedt hiervoor verschillende opties, namelijk in de vorm van steenschermen en heidematten. Steenschermen lijken enigszins op steenkorven, maar zijn meer aangewezen om op grotere hoogte dunne muren te bouwen. Een ander onderdeel van ons assortiment tuinschermen bestaat uit heidematten, ook wel gekend als ericamatten

Deze bestaan uit gevlochten boomheide waar gegalvaniseerde en geplastificeerde draden doorheen worden getrokken, wat zorgt voor een sterk en duurzaam geheel. Bovendien zijn onze heidematten zicht- en windbeschermend en kunnen ze ook voor decoratieve doeleinden gebruikt worden. Meer weten over deze tuinschermen? Bekijk dan zeker ook de specifieke productpagina’s.

 

Tuinschermen en andere tuinmaterialen

Voor elk tuinproject vindt u bij groothandel E.L.S. Garden de geschikte materialen. Naast tuinschermen verkopen wij bijvoorbeeld ook klinkers, tuin- en terrastegels, palissades en keerwanden, muurafdekkingen en nog veel meer.

Ook voor prachtig afgewerkt maatwerk in natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres. Buiten dit uitgebreide aanbod beschikken wij eveneens over de nodige dosis professionele know-how. Zaakvoerster Els Meynen heeft namelijk ook een diploma als tuinarchitecte op zak, terwijl haar vader Ivo Meynen al verschillende decennia actief is in de sector van tuinmaterialen. Heeft u dus een idee of vragen over tuinschermen, tegels of andere tuinmaterialen, aarzel dan niet om ons te contacteren! Professionelen kunnen ook terecht in onze webshop waar u onze producten online kan bestellen.
Naast tuinschermen verkopen wij bijvoorbeeld ook klinkers, tuin- en terrastegels, palissades en keerwanden, muurafdekkingen en nog veel meer.

Decoratieve tuinschermen bij groothandel E.L.S. Garden

Tuinschermen hebben verschillende functies. Ze kunnen gebruikt worden als decoratieve oplossing om ongewenste elementen te verbergen, maar lenen zich ook perfect tot het creëren van privacy. Bij E.L.S. Garden in Laakdal (langs de E313, nabij het knooppunt met de E314 te Lummen) vindt u als professional verschillende soorten tuinschermen, gecombineerd met deskundig advies op maat van uw project. Indien gewenst kan u ook samen met uw klanten bij ons langskomen, zodat zij een beter idee krijgen van de beschikbare tuinmaterialen. Geef ons gerust een seintje op het nummer 013/29.29.43 of contacteer ons via e-mail op info@els-garden.be.